top of page
  • Writer's pictureATLAS E.P.

Η ATLAS E.P. συναντά τη Σοφία Κουρτίδου

Updated: Jan 19


Η Σοφία Κουρτίδου είναι μια καλλιτέχνιδα που πάντα αφουγκραζόταν την ανάγκη ισότιμης πρόσβασης στο περιεχόμενό της με τη χρήση της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.


Σε μια προσπάθεια περαιτέρω διεύρυνσης της προσβασιμότητας στο περιεχόμενο της καλλιτέχνιδας, η ATLAS E.P. δημιουργεί υπότιτλους και κειμενικές ή ακουστικές περιγραφές για λόγους προσβασιμότητας με σημείο έναρξης μια μοναδική συνάντηση με τον Κωφό χορευτή Πάνο Παράσχο σε μια συνεργασία με τον ίδιο σε ρόλο πρώτου χορευτή.


Σε μαύρο φόντο, με χρυσά καλιγραφικά: «Λόγια ήταν μόνο. Σοφία Κουρτίδου.» Από κάτω λευκός περιγραφικός υπότιτλος: «(καθαρή εκπνοή)»
Εικαστικό του τίτλου του τραγουδιού «Λόγια ήταν μόνο» με υπότιτλο.

Παρακολουθήστε το νέο τραγούδι της Σοφίας Κουρτίδου με τίτλο «Λόγια Ήταν Μόνο», σε στίχους και μουσική της ίδιας.



Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα που έδωσε ο χορευτής Πάνος Παράσχος στη Σοφία Κουρτίδου στον παρακάτω σύνδεσμο, με υπότιτλους και κειμενική περιγραφή της ATLAS E.P. και voice over από τη Σοφία Κουρτίδου.



Τις υπηρεσίες υποτιτλισμού και ακουστικών/κειμενικών περιγραφών για την ATLAS E.P. ανέλαβε η Δρ Εμμανουέλα Πατηνιωτάκη.


Την επιμέλεια της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας τόσο για το μουσικό βίντεο όσο και για τη συνέντευξη και τη μεταφορά στην Ελληνική Γλώσσα για το voice over ανέλαβε η κυρία Μανουέλλα Καγιοπούλου.




Anchor 1

Join our mailing list

Thanks for subscribing!

bottom of page