top of page
  • Writer's pictureATLAS E.P.

Lamda & Sophie lies: Προσβάσιμη Συναυλία στον χώρο ΠΛΥΦΑ

Updated: Jan 23


Την Τρίτη στις 20 Ιουνίου στις 21.00 οι Λάμδα και η Sophie lies μοιράζονται την σκηνή του Παλιού Βιομηχανικού Πάρκου - ΠΛΥΦΑ.


Η συναυλία θα είναι προσβάσιμη με υπέρτιτλους CAPS για όλο το ακουστικό περιεχόμενο, από την ATLAS E.P.


Πριν από την έναρξη της συναυλίας, στις 20.20, όσα άτομα το επιθυμούν μπορούν να συναντήσουν την ομάδα της ATLAS E.P. στην είσοδο του ΠΛΥΦΑ για μια σύντομη περιήγηση στον χώρο με στόχο την ανεξάρτηση παραμονή τους σε αυτόν, αλλά και την απτική επαφή τους με τους καλλιτέχνες. Απαραίτητη είναι η δήλωση των στοιχείων των ατόμων που θα συμμετάσχουν στην περιήγηση, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 6993507553.



Κατακόρυφη πορτοκαλί αφίσα, απεικονίζει δυο παράλληλες ανοιχτές παλάμες με τα δάχτυλα προς τα επάνω και τη βάση τους προς τα κάτω. Τα δάχτυλα των πανομοιότυπων παλαμών αλλοιώνονται στα άκρα με υγρούς κυματισμούς. Μαύρο σημάδι στο μέσο του αντίχειρα, στην επαφή του με το δέρμα και στο εσωτερικό των νυχιών των άλλων δαχτύλων. Στο κέντρο της αφίσας, με λευκά γράμματα: «λάμδα. sophie lies». Επάνω αριστερά: «ΠΛΥΦΑ». Κάτω αριστερά: «20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΛΥΦΑ». Δεξιά, λογότυπο: «melodica art productions».
Αφίσα συναυλίας

«Διανύοντας την περίοδο του ΤΡΙΑ, οι Λάμδα συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα. Στο Πλυφα θα ακουστούν επιλεγμένα κομμάτια από όλα τους τα άλμπουμ με το τελευταίο να κυριαρχεί αριθμητικά αλλά και σε αίσθηση.


Μετά από μια χρονιά ακουστικών και ήσυχων σετ, ηχογραφώντας αυτή την περίοδο το νέο υλικό, η Sophie lies θα εμφανιστεί με το ηλεκτρικό full band set, με παλιά αλλά και καινούρια τραγούδια.»



Το πενταμελές συγκρότημα «Λάμδα» επί σκηνής πίσω από μικρόφωνα και μουσικά όργανα κατά τη διάρκεια ενός live.
Λάμδα
Η Sophie Lies επί σκηνής κρατώντας ένα μπάσο.
Sophie lies





Event στο Facebook.

Εισιτήρια στο Viva.gr.









Σχετικά με τον χώρο και την προσβασιμότητα στο δομημένο περιβάλλον:

Πρόκειται για εξωτερικό μονοεπίπεδο χώρο με ανεμπόδιστη πρόσβαση και χώρο στάθμευσης στο εξωτερικό του. Λάβετε υπόψη ότι οι τουαλέτες δεν είναι πλήρως προσβάσιμες, καθώς διαπιστώθηκε ανεπαρκής περίμετρος περιστροφής αμαξιδίου.



Μπορείτε να ακούσετε τους Λάμδα εδώ:


Μπορείτε να ακούσετε τη Sophie lies εδώ:




Anchor 1

Join our mailing list

Thanks for subscribing!

bottom of page