top of page
  • Writer's pictureATLAS E.P.

ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ - Ηλιούπολη 15/09

Updated: Sep 11, 2023


ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ & Friends - Live στην Ηλιούπολη Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου Δημοτικό Θέατρο "Δημήτρης Κιντής" Ώρα έναρξης : 20.00


Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ επιστρέφει στο ετήσιο ραντεβού που έχει καθιερώσει στην περιοχή που μεγάλωσε και ζει, στην Ηλιούπολη, αυτή τη φορά καθολικά προσβάσιμος.


Για 3η συνεχόμενη χρονιά, ανεβαίνει στη σκηνή του δημοτικού ανοικτού θεάτρου "Δημήτρης Κιντής" και παρουσιάζει ζωντανά τον ολοκαίνουργιο δίσκο του "ΑΚΑΡΕΑ", καθώς και Highlights της πλούσιας δισκογραφίας του. Μαζί του θα έχει τον Dj Micro στα Decks, καθώς και πληθώρα από Special Guests στα μικρόφωνα και στα μουσικά όργανα.



Ασπρόμαυρη κόμικ αφίσα του ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ με φούξια σκιάσεις. Επί σκηνής με μικρόφωνο στο ένα χέρι και το άλλο σηκωμένο ψηλά. Οι φίλοι του τριγύρω συνοδεύουν χορευτικά.
Αφίσα της συναυλίας, μαρκαρισμένη με το LET'S ACCESS IT της ATLAS E.P.

Για την ισότιμη πρόσβαση όλων των ανθρώπων στη συναυλία, η ATLAS E.P. παρέχει:


- Ζωντανή προβολή όλου του ηχητικού καναλιού της συναυλίας με οπτικά και λεκτικά μέσα (ζωντανός υπερτιτλισμός και οπτική αναπαράσταση του ήχου) για τη υποκατάσταση του ακουστικού περιεχομένου.



Οπτική αναπαράσταση του ήχου.
Οπτική αναπαράσταση του ήχου.


- Απτική περιήγηση στον χώρο και στους καλλιτέχνες στις 19.15. Σημείο συνάντησης: Προσβάσιμη είσοδος στη συμβολή των Οδών Γαρδίκη, Σμόλικα και Ποσειδώνος. Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 6993507553 μέχρι και τη 14η Σεπτεμβρίου.


Χάρτης του Θεάτρου με επισήμανση προσβάσιμης εισόδου.
Χάρτης του Θεάτρου με επισήμανση προσβάσιμης εισόδου.

Σε συνεργασία με την Innersense Productions και τη Bashment Records, έχει επισημανθεί ασφαλής χώρος παραμονής για όσους ανθρώπους το επιθυμούν. Ο χώρος έχει επισημανθεί και βρίσκεται στο πρόσθιο δεξιό τμήμα μπροστά στη σκηνή.


Υπάρχει προσβάσιμη τουαλέτα στο μέσον της διαδρομής από την είσοδο προς τη σκηνή. Η διαδρομή προς το μπαρ είναι επίσης προσβάσιμη και το προσωπικό θα μπορεί να σας εξυπηρετήσει και εκτός του περιπτέρου με ασφάλεια.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω απουσίας διαγράμμισης στο δάπεδο, θα είμαστε στη διάθεσή σας για να βοηθήσουμε στη μετακίνηση στον χώρο, ειδικά κατά τη διάρκεια της νύχτας.


Για τη στάθμευση, έχουν κρατηθεί θέσεις ακριβώς έξω από την είσοδο, επί της Οδού Ποσειδώνος. Παρακαλείσθε να επιβεβαιώσετε την κράτησή σας μέσω email στο askatlasep@gmail.com, για να μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε με ασφάλεια για την κράτηση μέχρι και τη 14η Σεπτεμβρίου. Σε άλλη περίπτωση, συνιστάται η χρήση κοντινών σταθμών αυτοκινήτων.


Προπώληση στο https://www.more.com/music/taf-lathos-live-stin-ilioupoli/: Early Birds 10 € [ SOLD OUT] Κανονική Προπώληση 12 €

Hard Copy εισιτήρια : - Bashment Cafe Βar - Πάρου 8, Ηλιούπολη - Βιβλιοπωλείο "Περί Βιβλίου" - Ελ. Βενιζέλου 138, Ηλιούπολη

Anchor 1

Join our mailing list

Thanks for subscribing!

bottom of page